Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес поискал среща с крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо и негови представители, съобщава Defensa Centra.

Близкото до "кралете" издание твърди, че Перес е пожелал да се срещне с израсналия в Мадрид аржентински флангови футболист на 17 април, когато ще е в Манчестър за гостуването на „белия балет" на градския съперник на „червените дяволи“ - Манчестър Сити в четвъртфиналите на Шампионската лига. Перес иска да привлече Гарначо на „Сантиаго Бернабеу“ и се надява да успее да убеди играча да приеме предложението му.

По такъв начин Флорентино Перес успя да осигури привличането в Реал Мадрид на цяла поредица от изключителни млади таланти на световния футбол в последните години като Едуардо Камавинга, Орелиан Чуамени, Джуд Белингам и Винисиус Жуниор, а през предстоящото лято към тях трябва да се присъедини и бразилската сензация Ендрик.

Гарначо се утвърди в първия отбор на Манчестър Юнайтед през миналата година, а през този сезон вече е несменяем титуляр и една от големите надежди, около които да бъде градено бъдещото лице на тима. През този сезон аржентинецът има 7 гола и 4 асистенции в 38 мача.