ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Реал Мадрид се провали у дома и завърши 0:0 с градския съперник Райо Валекано в късния неделен мач от 12-ия кръг на испанската Ла Лига. Домакините могат да съжаляват, че не взеха трите точки, след като създадоха достатъчно на брой чисти голови положения, а попадение на Винисиус Жуниор не бе зачетено заради засада.

Още в 6-ата минута Федерико Валверде стреля, но ударът му попадна във вратаря. Четири минути след това Джуд Белингам получи травма и първоначално изглеждаше, че трудно ще продължи, но в крайна сметка той стисна зъби и остана на терена.

Хоселу имаше шанс да отбележи в 26-ата минута, но ударът му с глава не намери целта. Пет минути след това Фран Гарсия шутира по диагонала, но топката мина над гредата. В 39-ата минута вратарят Столе Димтиревски спаси шут на Хоселу, а малко след това Белингам стреля опасно, но не уцели вратата.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

След почивката Реал създаде още няколко положение. Гостите имаха добър шанс в 64-ата минута, когато Раул де Томас стреля от въздуха, но не уцели вратата.

Реал вкара топката в мрежата на своя съперник. Хоселу пусна към Винисиус, който се разписа, но се оказа, че е бил в положение на засада и голът не бе зачетен. В 71-ата минута и удар на Родриго мина встрани от вратата след отлична комбинация на домакините.

Три минути преди края на редовното време Алаба успя да стреля с глава, но Димитриевски спаси. След това Родриго също пропусна.

Така Реал записа второ реми в последните 3 мача и вече изостава на 2 точки от лидера Жирона, но пък има 2 точки преднина пред Барселона, когото надви като гост в миналия кръг с гол в добавеното време.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ЛА ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!