Ситуацията в испанския шампион Барселона ще стане страшна, след като от ръководството планират сериозна чистка през лятото. Само трима от футболистите ще имат гарантирани места в тима за следващия сезон, като това са голямата звезда Лионел Меси, вратарят Марк-Андре тер Щеген и халфът Френки де Йонг, съобщава „Дейли Мейл“.

Според източниците на британското издание в Испания има две основни причини за тези планове. Първата от тях е финансова, след като каталунците са засегнати сериозно от кризата, която бе причинена от пандемията от коронавирус. Те ще се опитат да си възстановят финансите, като се отърват от заплатите на доста ненужни футболисти. Втората причина пък е осигуряване на достатъчно средства за нови и качествени попълнения.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В дългия списък от ненужни играчи попадат преди всички девет имена. Става въпрос за контузения Усман Дембеле, транферното разочарование Филипе Коутиньо, който в момента е преотстъпен на Байерн, Нелсон Семедо, Жуниор Фирпо, Самуел Умтити, Артуро Видал, Иван Ракитич, Жан-Клер Тодибо и последното ново попълнение Мартин Брайтуайт.  

Двете големи трансферни цели на каталунците пък са бившият им нападател Неймар от ПСЖ и аржентинският голмайстор Лаутаро Мартинес от Интер.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!