ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ювентус се наложи срещу градския си съперник Торино с 4:2 на „Алианц Стейдиъм“ в интригуващ мач от 24-ия кръг на Серия "А". Гостите на два пъти повеждаха в резултата след попаденията на Ян Карамо и Антонио Санабрия, но „бианконерите“ изравняваха - чрез Хуан Куадрадо за 1:1 и Данило за 2:2. 

След почивката играчите на Юве доминираха и стигнаха до трите точки с голове на Глейсон Бремер и Адриен Рабио. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Другата добра новина за "Старата госпожа" от този мач беше дългоочакваното завръщане на Пол Погба. Френският национал бе извън терените заради тежка контузия над 300 дни, а тази вечер се появи като резерва в 69-ата минута. 

Това беше първият му мач след завръщането му в Ювентус от Манчестър Юнайтед миналото лято. Погба за последно игра на 16 април 2021 г., когато още беше при "червените дяволи" - при победата с 3:2 над Норич във Висшата лига.

След успеха в головото шоу с Торино Ювентус се изкачва до седмото място във временното класиране в Серия "А" с актив от 35 точки, докато "биковете" имат 31 и са девети. 

Припомняме, че "Старата госпожа" се срина сериозно, след като от актива на отбора бяха отнети 15 точки заради грешно отчитане на пари за трансфери. До момента през сезона в Серия "А" балансът на Юве е 14 победи, 5 равенства и 4 загуби. Лидерът Наполи е далеч пред "бианконерите" с 65 точки.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК