Ювентус продължава със слабото си представяне от началото на сезона в Серия "А". "Старата госпожа" направи 1:1 с Милан в дербито от четвъртия кръг. 

Юве поведе още в начало с гол на Алваро Мората. Четвърт час преди последния съдийски сигнал "росонерите" изравниха чрез Анте Ребич. 

След равенството Ювентус е на 18-ото място в класирането с 2 точка след 4 изиграни срещи. Милан е втори с 10 точки. Също с 10 е Интер, който оглавява подреждането. 

Ювентус започна ударно срещата на "Алианц Стейдиъм" и поведе още в 4-ата минута. След грешка на футболистите на Милан Алваро Мората подхвана контраатака, навлезе в наказателното поле и с  прецизен удар прекара топката покрай Майк Майнан - 1:0. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В 34-ата минута треньорът на Милан Стефано Пиоли трябваше да направи принудителна смяна, след като един от основните му футболисти Симон Кяер получи контузия. В игра влезе Пиер Калулу.

До почивката не се случи нищо запомнящо се. Малко след началото на втората част Ювентус можеше да вкара втори гол, но ударът на Адриен Рабио мина на сантиметри покрай целта. 

Милан все пак стигна до изранително попадение в 76-ата минута. След отлично центриране на Сандро Тонали от корнер, Ребич надскочи всички и с глава прати топката в мрежата на Шчесни - 1:1.

Малко по-късно отново Ребич имаше шанс да се разпише, но ударът му мина над напречната греда. В 88-ата минута Шчесни спаси Ювентус от второ попадение. Пиер Калулу се оказа на добра позиция в наказателното поле и стреля силно, но стражът на "старата госпожа" реагира страхотно и изби в корнер. Така дербито приключи без победител - 1:1.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИЯ