Интер се спаси в края и завърши 1:1 при визитата си на Торино в среща от 29-ия кръг на италианската Серия "А". Бразилският централен защитник Бремер (12) даде аванс на "биковете", а Алексис Санчес (90+3) спаси "нерадзурите" от загуба, но след провала им те остават на 4 точки от градския им съперник и лидер Милан.

Още в третата минута капитанът на торинци Андреа Белоти имаше шанс да открие резултата, но след удара му топката мина покрай дясната греда на Ханданович. В 12-ата минута при центриране от корнер Бремер се възползва от меле в наказателното поле на шампионите и от близка дистанция насочи топката във вратата за 1:0. Секунди по-късно Белоти нанесе мощен удар по земя, но Ханданович бе на мястото си и спаси.

Четвърт час след началото Чалханоглу центрира чудесно от пряк свободен удар, а Лаутаро Мартинес засече с глава и вече виждаше как топката влиза във вратата, но стражът Етрит Бериша показа изумителен рефлекс и съхрани аванса на домакините.

Десетина минути преди края на полувремето Белоти бе препънат от Ранокия в наказателното поле, но главният съдия Марко Гуида не посочи бялата точка. 

Интер заигра по-добре след почивката и в първите минути Димарко получи топката зад гърба на защитата на торинци, но Бериша с нова страхотна намеса запази вратата си. Един Джеко пропусна поредния страхотен шанс за своите след удар с глава в 60-ата минута покрай вратата. Три минути след това Брекало се отскубна от защитата на "нерадзурите" и се озова сам срещу Ханданович, когото подмина и стреля по посока вратата на Интер, но ударът му бе избит в корнер. След центрирането от него словенският страж спаси удар с глава на Иццо отблизо. Видал, който влезе като резерва, също пробва да матира Бериша с удар от средна дистанция, но албанският страж отново спаси.

В 88-ата минута Един Джеко за втори път пропусна от близко разстояние, но в добавеното време Алексис Санчес (90+3) спаси 19-кратния шампион на Италия от загуба и му донесе точка.

След равенството Интер остава трети с 59 точки, на 4 зад лидера Милан и на една след втория Наполи, но е с мач по-малко от тях. Торино е 11-и с 35 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ "А"