Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Ювентус Мехди Бенатия обяви португалеца за ненормален. 34-годишния настоящ футболист на катарския Ал-Дуаил не проумява как е възможно Роналдо да тренира с толкова голям интензитет по време на заниманията на италианския шампион.

„Имахме мач срещу Аталанта, а двамата останахме резерви и влязохме през второто полувреме. На прибиране в рейса той ме попита: Какво ще правиш, когато се прибереш? А, аз му отговорих, че е 23,00 часа и ще си ходя вкъщи. След това той добави. Искаш ли да направиш тренировка с мен. Аз не се изпотих достатъчно на мача и трябва да тренирам, искаш ли да ми правиш компания. Аз отговорих, че не искам, тъй като желая да се прибера вкъщи, да седна и да съм пред телевизора”, разказа мароканецът любопитна случка с Роналдо.

„Когато пристигнахме, всички бяха облечени в нормални дрехи, а той сложи шортите си, маратонки, слушалките и се запъти към фитнеса. Тогава осъзнах, че този човек не е нормален. След като си с него всеки ден, започваш да го уважаваш до невиждани висини за начина, по който се справя. Изненадан съм как е възможно всеки ден да се натоварваш толкова много, а той го прави ежедневно. Работи много за експлозивност. Прави съвсем различни неща по 25 минути преди и след тренировка, с което другите футболисти не сме ангажирани”, добави Банатия.