ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Аржентинският национал Пауло Дибала е дал показания пред италианската прокуратура във връзка с разследването срещу Ювентус за финансови машинация по време на пандемията от коронавирус. Както е известно, финансите на „Старата госпожа“ за този период от време са под сериозно проучване. Клубът вече беше наказан с отнемане на 15 точки, а има опасност 23-ма футболисти на „бианконерите“ в периода 2020-2022 да бъдат лишени от състезателни права за 30 дни. Един от тях е самият Дибала. С дадените си показания 29-годишният настоящ нападател на Рома допълнително усложнява ситуацията на Ювентус, тъй като свидетелства, за укрити плащания от страна на клуба към футболистите.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Получихме предложение от Ювентус да не ни изплатят четири заплати (не помня за кои месеци). Футболистите не бяхме съгласни, тъй като това е дълъг период. Постигнахме споразумение, че три от тези заплати ще ни бъдат възстановени през следващия сезон, но възнаграждението за един месец ще ни липсва в знак на солидарност в трудните времена. Това беше окончателната сделка“, заявил Дибала пред властите.

„Имаме група в WhatsApp с останалите футболисти. Тази информация се обсъждаше там. Беше труден период за всички, едни заминаха в чужбина, други останаха в Италия. Спомням си, че взехме решение да приемем предложението или да го откажем, но да го направим заедно. Не си спомням да съм го обсъждал лично с директорите Павел Недвед или Фабио Паратичи. Спомням си прессъобщението, което излезе от клуба. Много хора мислеха, че сме се отказали от четири месечни заплати и никой не знаеше, че по-късно ще ни възстановят три от тях. Съобщението не казваше нищо за постигнатото споразумение между клуба и играчите. Беше съобщено само, че се отказваме от заплатите за четири месеца", допълнил световният шампион с Аржентина от Мондиал 2022.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК