Ювентус срази у дома Кремонезе с 2:0 в мач от 35-ия кръг на италианската Серия "А" и остана на второ място в класирането с 3 точки аванс пред Интер. Николо Фаджоли (55) и Бремер (79) вкараха головете за "бианконерите".

Лошата новина за торинци бе поредната контузия на Пол Погба. Французинът започна като титуляр за първи път след завръщането си в тима, но само след 21 минути беше заменен от Аркадиуш Милик. Именно полякът създаде първото опасно положение. В 30-ата минута Милик получи пас в наказателното поле и шутира към вратата, но Карнезеки спаси. Минута по-късно Бремер шутира от изгодна позиция, но топката излезе в корнер.

Малко след почивката Бремер подаде към Федерико Киеза, който шутира над вратата. В 54-ата минута удар на Адриен Рабио бе отразен с вещина от Марко Карнезеки. Минута по-късно обаче Федерико Киеза подаде към Николо Фаджоли, който даде аванс на домакините за 1:0.

Гостите можеха да изравнят в 60-ата минута, когато Емануеле Валери получи пас и стреля от дистанция, но топката мина покрай вратата. В 74-ата минута Самюъл Илинг падна в наказателното поле и пожела дузпа, но такава не последва. Малко по-късно Милик вкара гол, който обаче не бе зачетен заради засада. Ювентус все пак вкара втори гол в 79-ата минута, когато Бремер стигна до отбитата топка в наказателното поле и я мушна във вратата за крайното 2:0.

След успеха си Ювентус е втори с 69 точки и три повече от третия Интер. Кремонезе остава предпоследен с 24 точки на 6 от спасителната 17-а позиция.

ЮВЕНТУС - КРЕМОНЕЗЕ 2:0
1:0 Николо Фаджоли (55), 2:0 Бремер (79)

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!