Капитанът на Рома Един Джеко разкри, че е заразен с коронавирус. Голмайсторът на „вълците“ използва една от социалните мрежи, за да сподели, че е дал положителна проба за COVID-19 при последния кръг от тестовете на тима, който е един от съперниците на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа.

„Здравейте на всички. За съжаление съм с положителен тест за COVID-19 и както знаете, трябва да бъда поставен под карантина. Искам да успокоя всички, които ме познават, че за щастие нямам особени симптоми. За няколко дни ще бъда принуден да сто далеч от съотборниците си, но с ума и сърцето си ще остана с тях. Хайде, Рома!“, написа Джеко.

Босненският национал не взе участие за римляните при вчерашната победа над ЧФР Клуж в Лига Европа с 5:0 на „Олимпико“.

Трима играчи на Лацио също са с положителни тестове за коронавирус. Преди сблъсъка със Зенит в Шампионската лига – Чиро Имобиле и Томаш Стракоша не пътуваха с отбора за Санкт Петербург.

Според информациите Чиро Имобиле, Лукас Лейва, Томаш Стракоша, Андерсон и Мануел Ладзари са под карантина в момента. "Орлите" все още не са потвърдили имената на далите положителни проби.