ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Англия се подготвя за 1/4-финалния мач срещу Франция на Световното първенство с надуваеми крокодили за 11 паунда, съобщава "Сън". Отборът на Гарет Саутгейт се изправя срещу действащите шампиони на стадион "Ал-Байт" в събота от 21:00 часа българско време.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Играчите на Англия често са забелязвани да релаксират във водата между мачовете си, като същевременно са намерили и други начини да се забавляват далеч от терена. "Трите лъва" се подготвят за сблъсъка с "петлите", като играят с крокодили в басейна. Капитанът Хари Кейн беше сниман с няколко надуваеми крокодила, кацнали на дъската за скокове на заден план.

Преди четири години на Мондиал 2018 в Русия англичаните направиха раздуващ се еднорог емблематичен, връщайки го за Европейското миналото лято, когато Букайо Сака беше сниман да скача с такъв в басейна. Плажният артикул вече беше видян и в Катар, като Хари Магуайър качи снимка в Instagram с надпис: „Радвам се да се запознаем отново“. Англичаните обаче добавиха и няколко крокодила към своята колекция.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК