ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо е заплашил селекционера Фернандо Сантош, че може да напусне тима и повече да не играе на световното първенство в Катар.

Според португалското спортно издание „Рекорд“, 37-годишният нападател е започнал да обмисля подобен ход при загубата с 1:2 от Южна Корея, когато беше заменен в 65-ата минута.

1500 x 50 лв. всеки ден до края на Световното първенство по футбол

Роналдо е бил бесен на решението на Сантош и му е подвикнал: „Прекалено много бързаш да ме смениш!“. След това селекционерът призна, че не е доволен от поведението на нападателя, но двамата са приятели от дълги години и счита въпроса за решен.

Както е известно, петкратният носител на „Златната топка“ започна като резерва осминафиналната среща с Швейцария (6:1). Той се появи на терена в 73-ата минута, когато резултатът беше 5:1 в полза на „мореплавателите“.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Вчера стана ясно, че Роналдо е дал първи сигнал за неподчинение на Фернандо Сантош. Той не е тренирал с играчите, които бяха резерви срещу Швейцария, а вместо това е провел занимание във фитнеса заедно с титулярите.

На четвъртфиналите на Мондиал 2022 Португалия ще се изправи срещу сензацията Мароко, която елиминира Испания след дузпи.

Кристиано Роналдо има огромно желание да вкара първия си гол в елиминационна фаза на световно първенство. Освен това изостава от португалската легенда Еузебио по отбелязани голове на мондиали и това обяснява мотивацията му да играе повече и да се стреми да е сред реализаторите на „мореплавателите“ на Мондиал 2022.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК