ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Точното състояние на Неймар след контузията, получена на мача със Сърбия, ще стане ясно по-късно днес. Нападателят ще премине през ядрено-магнитен резонанс с Доха, когато ще се установи каква е травмата и колко време ще отсъства от тренировки и мачове.

Бразилия полудя от радост след снощната самба, донесла първа победа на световното първенство в Катар. Ричарлисон вкара и двата гола, а вторият бе изключително красив.

1500 x 50 лв. всеки ден до края на Световното първенство по футбол 

Феновете в най-многобройната южноамериканска страна празнуваха цял ден с едно наум заради Неймар. Всенародният любимец напусна стадиона с подут и превързан глезен и със сълзи на очи.

Бразилците в социалните мрежи направо полудяха, отправяйки молитви до небесата Неймар  да е добре.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

„Плачем от радост и мъка. Заради фамозния Ричарлисон и играта на тима. Както и заради Неймар. Молим се той да е добре“, пишат местните медии.

„Молим се на Бог за Неймар. Броим минутите до прегледа. Няма да спим и ще чакаме новини“, кълнат се фенове из интернет-пространството.

Селекционерът на тима Тите отсече пред медиите веднага след мача със сърбите: „Неймар ще играе до края на Мондиала. Сигурен съм и вярвам в това!“.

Думите му бяха пренесени в социалните мрежи, където маса народ настояваше всеки да даде положителна енергия на Неймар. Бразилците вярват, че това ще помогне на идола им да се възстанови и да ги поведе към шестата световна титла.

Според непотвърдена информация има вероятност Неймар да пропусне следващите два мача в груповата фаза, но да е на линия за осминафиналите. След снощния успех и красивия футбол, всички в Бразилия вярват, че отборът ще е на 100 процента в елиминационната фаза на Мондиала. 
ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!