ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Защитникът на Англия Бен Уайт се е прибрал обратно в родината след скандал с помощник-треньорa Стив Холанд, а не поради лични причини, както съобщиха от Футболната асоциация. 25-годишният бранител на "трите лъва" отлетя от Катар преди дни и вече е в Лондон.

"Дейли Стар" разкри за скандала в навечерието на четвъртфинала с Франция, който е утре от 21:00 часа.

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback  

Изданието твърди, че Уайт не е бил щастлив в лагера на английските национали и не е успял да се приобщи към тима. Последната капка на търпението е преляла, когато той се е скарал с първия помощник на селекционера Гарет Саутгейт. 

Бен Уайт и Стив Холанд си разменили остри реплики. До конфликта се стигнало по време на среща на тима преди мача със САЩ от група "B". 

В крайна сметка е взето взаимно решение Уайт да бъде освободен от лагера на "трите лъва" на световното първенство. Защитникът не записа нито минута за Англия на Мондиала преди да бъде отпратен обратно в родината си.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Уайт беше последван и от Рахийм Стърлинг, който също летя до Лондон след обир в дома му. Но за разлика от защитника, Стърлинг се върна в Катар, за да се присъедини отново към отбора и е на разположение на Саутгейт за четвъртфинала с действащия световен шампион Франция.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК