ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Фенът на Аржентина, който съвсем наскоро си навлече гнева на своите сънародници, защото опипал певицата Лали Еспозито, която се слави като една от най-големите красавици в южноамериканската страна, предприе неочаквана стъпка и изпрати съобщения до Еспозито, за да ѝ обясни каква в действителност е била ситуацията.

В писмото си привърженикът на "гаучосите" пише, че всичко, което е излязло в медиите, няма абсолютно нищо общо с истината.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Бях с приятели и заедно наблюдавахме дузпите. Тогава в един момент загубих равновесие и политнах напред и за да не се стоваря върху теб, се хванах за кръста ти само за секунда, както ясно се вижда на видеото, разяснява ѝ фенът.

Фен разгневи цяла Аржентина, застана зад една от най-желаните жени в страната и... СНИМКА

В заключение допълва, че отишъл в Катар с единственото намерение да види Аржентина като световен шампион.

Никога не бих направил нещо като това, в което ме обвиняват. Чувствам се много зле заради нещата, които се говорят за мен и които не съм направил, каза още той.

На летището след прибирането си в Аржентина Еспозито заяви пред медии, че въпросната случка не ѝ е била приятна, но не смята да ѝ придава такова значение предвид всички останали положителни емоции, които е преживяла на Световното първенство по футбол в Катар.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


*Снимки: Profimedia.bg