ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Невиждан скандал предизвика футболистът на Мароко Ашраф Хакими след загубата с 1:2 от Хърватия в битката за трeтото място на Мондиала в Катар. 

Защитникът се нахвърлил с обиди на рефера Абдулрахман Ал-Ясим от Катар, а след като бил насочен от треньора си към тунела на стадиона.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Там Хакими се засякъл с шефа на ФИФА Джани Инфантино, готвещ се да награди хърватите с бронзовите медали. Защитникът на ПСЖ не се стърпял и започнал да го обижда, да му крещи в лицето и да търси обяснение за работата на съдията с думите - "Какво ти става? Правите го за втори пореден мач!"

Журналистът от NOS Том Егбърс е бил свидетел на грoзните сцени и разказа какво е видял - "Хакими застана пред Инфантино, беше на по-малко от пет сантиметра и започна да му крещи".

Репортерът на SVT Sports Йохан Кючукаслан също разказа за инцидента - "Те искаха да изтрием  кадрите и да се правил, че нищо не е станало. Бяхме дузина журналисти и всички видяха какво точно стана".

В крайна сметка малко след това мароканецът се успокои и се извини на Инфантино.

"Бях ядосан за това, което се случи в мача. Уважавам много г-н Инфантино. Много съжалявам за думите си", заяви мароканецът пред медиите.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК