ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович критикува Кристиано Роналдо по повод случилото се снощи на мача Португалия - Уругвай (2:0). Припомняме, че при откриването на резултата в 54-ата минута Кристиано се радваше бурно, като първоначално попадението беше записано на негово име, но секунди по-късно настъпи корекция, след като стана ясно, че звездата не играе с топката при центрирането на Бруно Фернандеш.

Роналдо или Бруно Фернандеш вкара на Уругвай? ВИДЕО

41-годишният Ибрахимович, цитиран от "Soccer Scenes", разкритикува реакцията на Роналдо, който очевидно се е опитвал да убеди всички, че той е вкарал. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Знаете кога сте докоснали топката… и знаете кога не сте. Най-срамното е да се забрави, че има камери, които ще разкрият истината. Ако това съм аз, тичам направо при Бруно Фернандеш и празнувам с него. Казвам му, че това е неговият гол, и че не съм ударил топката, а не да се опитвам да привлека ненужно внимание от публиката. Това ясно показва, че той иска всичко да се върти около него и точно затова Тен Хаг го изгони от Манчестър Юнайтед", коментира шведът.

"Той просто е разстроен, че всички медии са насочени към Меси, който запази Аржентина жива на световното първенство. Сега той се опитва да открадне светлината на прожекторите от Меси и Бруно. Футболът не е за лъжци!", добави Златан Ибрахимович. 

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК