ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Неканен гост се появи по време на пресконференция на Бразилия с участието на нападателя Винисиус Жуниор и предизвика куриозна ситуация и грубо отношение.

Котка се покатери на масата и легна до звездата на Реал (Мадрид), а бразилецът се разсмя. След това котката беше премахната от пресаташето на бразилската футболна федерация. Той сграбчи неканения гост за козината на гърба и брутално изхвърли котето на пода. Котката обаче не изглеждаше сърдита или обидена, а само изгледа любопитно публиката.

"Разбира се, някои хора обичат да мрънкат, когато видят радостта на другите, но ние бразилците сме хора, които обичат да се забавляват, а това винаги ще ги тревожи. Голът е най-важният момент във футбола. На Световно първенство той е още по- важен. Това е радост не само за нас играчите, но и за цялата страна. Имаме подготвени още много начини на празнуване, така че трябва да продължим да играем добре, да печелим и да се радваме", сподели Винисиус Жуниор, засягайки темата с танците след негов гол.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Селесао се готви за предстоящия мач срещу световния вицешампион Хърватия на 1/4-финалите от Мондиал 2022 в Катар.

На 1/8-финалите бразилците се забавляваха срещу Южна Корея и се наложиха с 4:1 на стадион "974", вкарвайки и четирите си гола само през първата част.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК