ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК! 

Изплуваха подробности около трагедията, разтърсила Аржентина ден след огромната радост от спечелването на световната титла в Катар.

Тогава аржентински фен почина при изключително нелеп инцидент, празнувайки световната титла на тима си от Мондиала в Катар след успех с дузпи над Франция.

Стана ясно името на загиналия - Себастиан Остар Масиел (22 г.), който се е задушил със знаме, завързано около врата му, докато обикаля улиците с мотор.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Флагът се озовава в едно от колелата на мотоциклета, той се задушава, губи съзнание и умира секунди след това.

По случая се води разследване, но единствената версия на полицията е задушаване при инцидента.

"Видяхме как човекът с мотора пада и тръгнахме да му помагаме. Когато отидохме до него вече беше починал. Всичко стана за секунди и нищо не можеше да се направи", разказаха свидетели на инцидента.

Трагедията идва на фона на очакваното тази сутрин посрещане на героите от Мондиала в Катар. В страната днешният ден бе обявен за неработен с указ на президента, за да могат всички хора да отпразнуват успеха на Меси и компания.

Преди минути тимът бе посрещат на родна земя от стотици хиляди фенове часове след полунощ и се очаква празненствата да продължат до късно вечерта.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!