ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Над 2000 футболни запалянковци се събраха във фензоната в зала "Христо Ботев" за откриването на световното първенство по футбол и мача Катар – Еквадор (0:2). Това е единствената фензона у нас, подкрепена официално от посолството на Катар. Посланикът Н. Пр. Фахад Ибрахим Ал-Мушаири също присъства в залата в неделната вечер.
 
Преди началото на откриващата среща на Мондиал 2022 посетителите в "Христо Ботев" в Студентски град се насладиха на изпълнение на "101 Каба гайди", които изнесоха концерт и след мача. 

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Днес на огромния лед екран в залата бяха излъчени мачовете Англия - Иран (6:2) и Сенегал - Нидерландия (0:1). До края на вечерта предстои:
20:30 часа: Концерт на Дичо (част 1)
21:00 часа: САЩ – Уелс
23:00 часа: Концерт на Дичо (част 2)

"Това, че още на първия мач се събраха толкова много хора, показва, че световното първенство се очаква с нетърпение. В зала „Христо Ботев“ ще има много концерти между мачовете, гейминг зони, детски кътове и много други интересни неща. Ще бъде много приятно. Ние сме тук да се забавляваме и искаме да дадем на футболния фен в България нова емоция, нещо, което не е правено досега", коментира един от организаторите на събитието Малин Миланов – Монти и допълни, че неговият фаворит е Белгия. 

До 18 декември зала „Христо Ботев“ в Студентски град ще се превърне в най-голямото събитие в България, съпровождащо шампионата в Катар. От посолството на Катар са осигурили специални юбилейни колекционерски медали, които феновете ще могат да спечелят в организираните игри. Същите ще се подаряват на ВИП гостите по време на световното първенство в Катар.  

Стефан Вълдобрев, Дичо, 101 Каба Гайди, „Уикеда“, 2BONA DIM4OU, Боро Първи & Атанас Колев, Кали & BMX BAND и други известни български изпълнители ще радват абсолютно БЕЗПЛАТНО публиката в зала „Христо Ботев“ по време на световното първенство по футбол.  

През 28-те фестивални дни феновете ще могат да съчетаят футболните мачове с десетки безплатни концерти, магически, комедийни, куклени и още много други представления, да участват в много игри и томболи с награди, да се насладят на вълнуващи нощни събития с някои от най-големите музикални звезди. Привържениците на футбола и хубавата българска музика ще могат да се насладят на удобствата на отоплена зала с 2500 седящи места, огромен лед екран, професионално озвучаване и ефектно осветление, Street food fest, атракциони, playstation зона, аркадни и други екшън игри, co-working зона, площадка за 360 градуса заснемане, детски кът, чил зона, уикенд базари (фермерски, арт и др.).

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!