ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Луис Суарес обвини ФИФА в пристрастия срещу Уругвай. Както е известно, двукратните световни шампиони отпаднаха от Мондиал 2022 след победа с 2:0 над Гана и загуба на Португалия от Южна Корея с 1:2.

"Селесте" щеше да се класира за осминафиналите, ако бяха реализирали трето попадение срещу „черните звезди“. В самия край на двубоя от група "Н" Уругвай имаше претенции за дузпа след контакт между Дарвин Нунес и Даниел Амарти в наказателното поле на африканския тим, а след това и за нарушение срещу Единсон Кавани в наказателното поле.

"Дузпата срещу Дарвин беше много чиста. Имаше контакт и с Еди. "След края на двубоя исках да прегърна моето семейство, но хората от ФИФА не ми позволиха. Изглежда, че Уругвай няма никакви позиции пред ФИФА. Явно те винаги са срещу нас. Щастлив съм, че играх на четвърто световно първенство. Помислих си за четиригодишния ми син, който не ме беше виждал да играя на толкова голям шампионат. Спечелихме срещу Гана, но картината е доста тъжна. Доста труден момент за един баща и футболист. Ще се опитаме да дадем кураж на нашите съотборници за това, което предстои на отбора", заяви Суарес.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК