ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Световното първенство по футбол започна в Катар в неделя. Арабската държава е известна с това, че има наложени изключително строги правила за облеклото и поведението на жените.

Местното население предстои да бъде скандализирано не само от фриволни футболни фенки, но и една от половинките на футболистите. Става дума за 30-годишната Клаудия Ковалчик.

Тя е гадже на полския национал Якуб Кивиор и ще го подкрепя от трибуните в Катар. Тя е една от най-известните състезателки по „Туърк“, еротичен танц с умело и бързо въртене на задните части. От 2020 г. участва в състезанията под псевдонима Claudia Redheaded и дори е европейска шампионка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Клаудия е и доста успешен инфлуенсър в социалните мрежи. Само в „Инстаграм“ има над 38 000 последователи. Тя и Кивиор не пропускат да споделят с последователите си доста съвместни снимки от романтични места.

Полският национал, който е с осем години по-млад от гаджето си, в момента играе за италианския Специя, след като беше трансфериран от словашкия Жилина срещу 500 000 евро. Той дебютира за представителния тим на Полша на 11 юни при равенството 2:2 с Нидерландия в мач от Лигата на нациите. Защитникът вече има пет изиграни двубоя за „Дружина полска“, но няма отбелязан гол.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК