ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Капитанът на Аржентина Лионел Меси коментира не само победата над Полша с 2:0, пратила тима му на осминафиналите на Мондиала, но и едно друго събитие. Преди дни в социалните мрежи изтече видео от радостта на “гаучосите” в съблекалнята след успеха над Мексико (2:0). Меси беше обвинен от мексиканския боксьор Канело Алварес, че нарочно е подритнал хвърлена на пода фланелка на “ацтеките” и дори го заплаши със саморазправа.

“Това беше недоразумение. Всеки, който ме познава, е наясно, че никога не проявявам неуважение. Това е съблекалня, по пода има много неща след мач. Няма за какво да се извинявам, защото не съм се отнесъл неуважително към мексиканския народ“, заяви Меси снощи.

Специална Бонус игра от efbet за Световното първенство 

Самият Канело Алварес се извини за нападките си по адрес на аржентинската звезда.  В защита на Меси се изказаха капитанът на Мексико Андрес Гуардадо, който призна, че двамата са си разменили фланелките след мача.

Асът на Аржентина коментира и двубоя с поляците.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!  

„Знаехме, че след като падне първият гол, това ще промени играта“, каза Меси.

„Бях гневен заради дузпата, която пропуснах. Хубавото е, че отборът излезе през второто полувреме по-силен след моята грешка.

Осминафиналът срещу Австралия ще бъде много труден. Всеки бие всеки, всичко е много равностойно. Трябва да се подготвим по най-добрия начин. Сега започва друго световно първенство и се надяваме, че можем да продължим да поддържаме нивото, което показахме тази вечер“, завърши той. 

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!