ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Скандалите, които разтресоха съблекалнята на Белгия след загубата с 0:2 от Мароко на Мондиал 2022, си имат предистория. Обстановката в състава на „червените дяволи“ от години е напрегната, а причината са междуличностни вражди между някои играчи.

Според информации от белгийските медии три двойки играчи в отбора не могат да се понасят и не си говорят. Счита се, че най-голяма е враждата между вратаря Тибо Куртоа и халфа Кевин де Бройне.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Двамата са в конфликт от 2014 г., когато тогавашната приятелка на Кевин де Бройне Каролин Лийнен го напусна и започна връзка с Куртоа. Тя призна, че е сторила това, след като разбрала за изневяра на Де Бройне с най-добрата ѝ приятелка.

Оттогава вратарят и халфът не си говорят. Бившият селекционер Марк Вилмотс дори е направил допитване до Де Бройне дали да не вика Куртоа в националния отбор, ако двамата футболисти имат непреодолими различия, които ще окажат влияние на отбора.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Счита се, че халфът Еден Азар от Реал (Мадрид) е в обтегнати отношения с крилото на Брайтън Леандро Трусард. Скарани са и нападателите Ромелу Лукаку и Миши Бачуай.

Белгия излиза утре в 17 часа срещу Хърватия в последния си мач от груповата фаза на Мондиала.  Тимът е трети с 3 точки, лидери са хърватите с 4. Мароко е втори също с 4.