ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Огромен скандал разтърси аржентински национален отбор преди днешната издънка на Мондиала в Катар - загубата с 1:2 от Саудитска Арабия.

Бившият нападател на "гаучосите" Серхио Агуеро разкритикува футболната асоциация на страната си за това, че му е бил отказан достъп до тренировъчната база на отбора за Световното първенство. 

34-годишният бивш футболист каза, че просто е искал да пожелае успех на сънародниците си преди първия мач, но е бил отпратен с мотива, че няма необходимата акредитация, за да се срещне с бившите си колеги.

„Все още не съм се видял с отбора на Аржентина. Да видим какво ще се случи, всичко е малко странно. Предполага се, че трябва да имате акредитация, за да влезете... Звучи странно, че уреждането отнема три-четири дни.

Ако не искат да бъда там, няма проблем, но ми го кажете в очите. Никога не съм обиждал никого, винаги съм се държал добре. Може би има хора отвътре, които не са харесали нещо, което съм казал. Дори не помня“, каза Агуеро в предаване на живо в YouTube. 

„Попитах и те ми казаха, че решението идва отгоре, но виждам, че други хора са били допуснати вътре. Бил съм с отбора на Аржентина преди и те уреждат акредитивите бързо.

Чакам някой от федерацията да ми се обади, за да кажа нещо... Това е странна ситуация“, добави Агуеро.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК