ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Двойник на Неймар напълно обърка всички на световното първенство в Катар. Охраната на „Стейдиъм 974“ до такава степен се подведе по външния вид на човека, че дори му осигури безпроблемен достъп до терена преди победата на Бразилия с 1:0 над Швейцария в понеделник.

Футболният фен изключително много прилича на нападателя на ПСЖ. Той има същата прическа, цвят на косата, форма на брадата и дори идентични татуировки. Беше облечен с дрехи на националния отбор на Бразилия и носеше скъпа ръчна чанта на марката „Louis Vuitton“.

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback 

Именно заради външния си вид двойникът обърка охраната, която лично го ескортира до терена. Там той си направи селфита с няколко фенове, пристигнали по-рано на стадиона. След това се настани на трибуните, където не беше разпознат от привържениците, които също се снимаха с него.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Запалянковците не са единствените, които объркаха двойника с бразилската звезда. Телевизия „FOX Sports“ излъчи репортаж, който показваше спокойната разходка на фалшивия Неймар по улиците на Доха. След това медията призна, че се е подвела по приликата и това не е футболистът на „селесао“.

Както е известно, Неймар не игра за Бразилия срещу Швейцария, тъй като лекува контузия на глезена. Той пострада по време на мача със Сърбия (2:0).

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК