ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Втората част от груповата фаза на световното първенство в Катар стартира днес.  Предстоят нови четири мача от група "А" и група "Б".  Първи в 12 часа излизат Уелс и Иран. Тимът на Гарет Бейл се измъкна в първата си среща срещу САЩ именно чрез негов гол от дузпа в края. Персите пък ядоха голям бой от Англия и по всичко личи, че след третия си двубой ще потеглят за Техеран.

Най-чаканата битка е между Англия и САЩ, която ще бъде черешката на тортата. Именно с нея ще бъде закрита програмата за деня. "Трите лъва" си отдъхнаха, след като най-добрият им лъв Хари Кейн е добре и ще е на линия. Нападателят се контузи при 6:2 над Иран и имаше опасения за по-сериозна травма.  Американците чакат с пълно спокойствие двубоя. Даже с настроение, тъй като ще бъдат гощавани с пуйки заради Деня на благодарността.  "Пуйките ще бъдат изпечени и поднесени на момчетата независимо от крайния изход. Те обаче вярват, че ще имат отличен повод да си хапнат подобаващо", издадоха от щаба на САЩ. 

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback 

Англичаните също са в настроение след гръмкия старт и вярват, че срамното 0:1 от Щатите на Мондиала през 1950 година няма да се повтори. Най-вероятно селекционерът Гарет Саутгейт няма да прави промени в състава. Той разкри, че принц Уилям е отправил послание към футболистите: Да гледат само напред и да не им пука от нищо.

Леко напрежение преди битката довечера хвърли халфът на САЩ Тайлър Адамс. Той заяви, че повече се страхува от паяци отколкото от английските национали. 

В другата група е дербито Нидерландия - Еквадор. Двата тима записаха победи в първите си мачове и който от тях спечели и днес, ще е сигурен осминафиналист. 

Домакините от Катар ще търсят победа над Сенегал, който никак не изглежда мощен в отсъствието на контузения си ас Садио Маде.​

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ГРУПА „А“

QatarКАТАР – СЕНЕГАЛSenegal

Днес от 15:00 часа по Диема, Диема Спорт 3
Доха, „Ал Тумама Стейдиъм“
Съдия: Антонио Матео Лаос (Испания)

 

NetherlandsНИДЕРЛАНДИЯ – ЕКВАДОРEcuador

Днес от 18:00 часа по БНТ 1, БНТ 3
Ал Раян, „Халифа Интернешънъл Стейдиъм“
Съдия: Мустафа Горбал (Алжир)

 

ГРУПА „В“

WalesУЕЛС – ИРАНIran

Днес от 12:00 часа по БНТ 1, БНТ 3
Ал Раян, „Ахмад бин Али Стейдиъм“
Съдия: Марио Ескобар (Аржентина)

 

EnglandАНГЛИЯ – САЩUnited States

Днес от 21:00 часа по Диема, Диема Спорт 3
Ал Хор, „Ал Байт Стейдиъм“
Съдия: Хесус Валенсуела (Венецуела)

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК