ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Съпругата на португалския национален вратар Руи Патрисио – Вера Рибейро, е предложила на футболистите на Фернандо Сантош да мастурбират повече по време на Световното първенство в Катар. Тя има магистърска степен по клинична сексология и според нея най-добрият начин за освобождаване от стреса и подпомагане на спортистите да постигнат по-добри резултати на големи турнири като Световното първенство е мастурбацията.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Футболистите не трябва да се въздържат от секс преди мач, но знаем, че поради ангажиментите си те са далеч от семействата си на такива турнири и не са в контакт, така че всичко, което трябва да направят, е да мастурбират преди мача. И това е от полза, защото ще бъдат по-малко нервни и по-спокойни“, казва Вера Рибейро.

Не е ясно дали футболистите са се вслушали в съвета на сексоложката, но Португалия е сред четвъртфиналистите в надпреварата и ще спори със сензацията Мароко за място в следващата фаза. Най-впечатляваща бе победата на португалците с 6:1 срещу Швейцария на осминафиналите. По-рано Португалия победи Гана с 3:2 и Уругвай с 2:0 и загуби от Южна Корея с 1:2 в последния мач от груповата фаза.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК