ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Сръбският парапсихолог, бял магьосник и индиански шаман Неделко Дражич намери обяснение на това, за което и най-големите футболни специалисти на запад от Калотина не могат да намерят решение - какво провали националният отбор на страната на Мондиал 2022. Слаба, подготовка, интриги, изневери и т.н. Не, оказа се, че комшиите са жертва на черни магии. Дражич разкри това пред телевизия "Пинк".

Бонуси за Световно! 1500 х 50 лв. Всеки ден и 500 лв. Cashback 

"Казах и преди - няма да минем без магия. Врачки вършеят в Катар още преди първенството. Минали са и през хотела ни, за да подготвят терена за своите. Графикът ни им е бил ясен, какво и всичко останало. Защо нашите играчи не доведоха никого? Не им трябваха врачки, а поп!", обяви гостът.

Той подкрепи думите си и с клип на камерунка от трибуните, която сипе, според него, люти клетви.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

"Тя има програма, която трябваше да ни унищожи. Тя направи магия на всички играчи. Никога няма да простя на бразилците това, което причиниха на Сърбия. Всички вещери се познаваме, изпратих им съобщение. Швейцарците също имаха свои магьосници - двама албанци, а останалите врачки и вещици са от Африка. На всеки лечител се плащат по десет милиона долара", допълни култовият бял магьосник.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК