ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Сериозен скандал е на път да избухне на Мондиал 2022. Часове преди началото на световното първенство „Ал Кайда“ направи зловещо предупреждение и хвърлиха съмнения за готвен предстоящ атентат на най-големия футболен форум.

Сега домакините на мондиала още повече изправиха на тръни всички посетители на шампионата, след като по тяхна специална покана в Катар пристигна един от най-радикалните ислямски терористи. Според официалната информация проповедникът Закир Наик е пристигнал на специална мисия.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Поканата му се отнася до изнасянето на мюсюлмански лекции преди мачовете. Това обаче предизвика явното недоволство на Индия и Малайзия и много международни организации, борещи се с тероризма.

Закир Наик е известен с близките си отношения с Осама бин Ладен, а след неговата смърт и с подкрепата си към „Ал Кайда“. Той е издирван от Индия с международен бюлетин, тъй като му беше издадена присъда за подстрекаване на тероризъм и ненавист между отделните етнически групи.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

През 2020 г. Наик беше изгонен от Малайзия, след като за три години присъствие в страната неговата организация е успяла да създаде опасност за националната сигурност, проповядвайки ненавист към индуските и китайските общности.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК