ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Съпругите и приятелките на аржентинските национали в Катар смениха хотела след скандални инциденти два дни преди финала на Мондиал 2022 срещу Франция в неделя от 17:00 часа, съобщава Sportsmail. Половинките на футболистите се страхуват за безопасността си след случилото им се.

Приятелката на нападателя Лаутаро Мартинес - Аугустина Гандолфо, разказа как на зет ѝ е сервиран смъртоносен сок с големи кристали вътре.

Световното е за ВСЕКИ! 1500 x 50 лв. Всеки ден до края на Мондиала

„Искам да го разкажа, за да не се случи на някой друг, защото това, което се случи, ми се струва супер опасно. Зет ми вече беше изпил половин бутилка комбуча (газирана освежаваща напитка от чай) и откри, че има много големи кристали вътре. Казаха му, че трябва да отиде на лекар, защото ако беше глътнал някой от тези кристали, ставаше много опасно за него“, сподели Гандолфо за скандала в социалните мрежи.

Собственикът на марката сок хвърлил вината върху семейството на Лаутаро Мартинес с обвинение, че някой от фамилията нарочно е сложил кристалите в сока.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ НА СВЕТОВНОТО и КЛАСИРАНЕ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ

„Той дори ни обвини, че ние сме поставили стъклата“, възмутена е Аугустина, която посочи какво би означавало пиенето на такъв сок от дъщеря й: „Детето няма способността на моя зет да разпознае, че в напитката има стъкло”.

Жените на футболистите от националния отбор на Аржентина са се изнесли от луксозния си хотел Waterfront след спиране на тока късно през нощта, като инцидентът със стъклата в сока допълнително вдигнал напрежението. Сред тях не е съпругата на Лионел Меси - Антонела Рокуцо.

"Аржентинците са платили много пари и не очакват да седят на тъмно в хотелските си стаи, а също така да имат проблеми с безопасността си. Много от тях имат малки деца и бебета, затова след разговор с играчите и останалата част от персонала те решиха да се преместят", обясни източник на "Дейли Мейл".

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК