ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

На 20 ноември Катар посрещна милиарди зрители и футболни фенове за откриването на най-мащабното и очаквано футболно събитие - Световното първенство по футбол. To беше открито със срещата между състава на домакините и Еквадор. 

Мондиалът е най-гледаното събитие от зрителите по време на излъчването му, като най-много от тях, близо 700 000 или 26,54 % от ТВ аудиторията са избрали каналите на обществената телевизия – БНТ 1 и БНТ 3, за да проследят първия мач. Еквадор победи Катар с 2:0

Бюлент Мюмюнов и Моника Симеонова предаваха на живо футболните емоции от Доха, а специални гости на водещия Илиян Енев и коментатори в студиото на „Трето полувреме“ в София бяха Илия Груев, Станислав Ангелов и Велизар Димитров. Андреа Банда Банда се включи с атрактивни и забавни коментари за реакциите в социалните мрежи. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Специалният талисман на предаването „Днес на Световното първенство по футбол“ - вълкът-оракул Черок направи своята първа и успешна прогноза за победата на Еквадор над Катар. 

Той ще продължи да предвижда победи на мачовете всеки ден в студиото с Радостин Любомиров. 

Мачовете от световното първенство може да гледате по БНТ 1 и БНТ 3. 

"Ще оцелея ли до края на Мондиала? Вълкът Черок ще прави прогнози в "Днес на световното първенство по футбол". Очаквайте ни всеки ден от 11:30 часа по БНТ 1 и БНТ 3", написа във "Фейсбук" водещият Радостин Любомиров.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК