ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Ядосалият куп родни политици нидерландски премиер Марк Рюте си направи днес закачка с президента на САЩ Джо Байдън след поражението на американците на осминафиналите на Световното първенство по футбол (1:3).

Припомняме, че у нас името на Рюте нашумя с изказването му, че българската граница срещу 50 евро при отказа на Нидерландия да пусне България в Шенгенското споразумение за улеснен граничен контрол.

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА С БЪЛГАРИЯ, МАРК РЮТЕ И ШЕНГЕН - ТУК !!!

"Съжалявам, Джо, футболът спечели", написа Рюте в "Туитър", след като Нидерландия победи с 3:1 отбора на САЩ. Към туита бе прикачено видео, на което Байдън пожелава успех на американския тим и казва, че в неговата страна футболът "се нарича сокър".

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Американският президент не остана по-назад и отговори: "Ако трябва да сме точни, не се ли казва voetbal?", използвайки нидерландското наименование на играта.

След това той поздрави за победата "лалетата", които ще се изправят срещу Аржентина на четвъртфинал в петък. "Шегата настрана: поздравление за твоя екип и твоята страна, Марк. Реванш в Нова Зеландия", написа Байдън, имайки предвид Световното първенство по футбол за жени през 2023 г., на което американките са сред фаворитите.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК