ЦСКА измъкна втората си точка в група "А" на Лига Европа снощи, завършвайки 0:0 с ЧФР Клуж. "Червените" можеха и да се поздравят с успеха при гостуването в Румъния, но Али Соу отново не успя да се разпише, трупайки поредните пропуски на сметката си.

26-годишният гамбиец очевидно е налегнат от голова суша в мачовете на европейската сцена (б.р. - за последно вкара на Б36 Тосхавн на 24 септември при победата с 3:1). Именно Соу е виновникът за това ЦСКА да е последен в групата си. Още по-неприятното е, че головата разлика на "червените" вече е 0:6. "Червените" са в дъното и по този показател. В групите на Лига Европа няма нито един друг отбор, който да не е вкарал попадение след петия кръг. С най-малко отбелязани голове са ЦСКА (Москва) (2), и Гент (3). 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Крайно време е Али Соу да се пробуди, да насочи мерника си и да започне да бележи. Да го прави и на футболния терен, радвайки феновете на ЦСКА, а не само да се разписва извън терена... Защото и в българския шампионат не се представя убедително - има едва 4 гола на сметката си този сезон. 

Феновете на ЦСКА с право го критикуват в социалните мрежи след снощното нулево равенство, като надеждата им все пак е, че той е запазил головете за Рома и Левски. 
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
efbet Лига - сезон 2020/2021

Класирането в първенството