Левски се сгромоляса болезнено във Враца - 0:0 с Ботев. Да не можеш да победиш единия от аутсайдерите в първенството говори за безсилие. И точно, когато "сините" елиминираха Лудогорец и се класираха на полуфинал за Купата на България, трите точки във Враца бяха задължителни. Победата щеше да остави Левски на гребена на вълната покрай цялата еуфория, която е обзела "синя" България. Защото на вратата чука следващия мач с Лудогорец. В събота отборът на Петър Хубчев отново приема шампионите, този път за първенството.

Какво ли е намислил обаче треньорът? Хубчев се издъни и вчера във Враца. А поведението му беше меко казано странно. Треньорът подхождаше апатично, като че ли вече му е все тази дали побеждава или пада. Феновете обаче забелязват това и никак не им се харесва случващото се. Апатичният и страхлив Хубчев очевидно е изчерпан и вече не може да измисля нужното, за да може Левски да върви нагоре. Дори не може да налучква, което говори за безсилие.

И на героя от САЩ`94 вече му е ясно, че е с единия крак вън от Левски. А отзад наднича Ясен Петров. БЛИЦ вече информира, че той се е срещнал с ръководството на "сините". Пловдивския Джанини дори потвърди разкритието ни, че преди дни е посетил "Герена". И пак ще го посещава, защото разговорите му с шефовете продължават. В Левски явно вече планират треньорската смяна, след като Хубчев не променя нещата в положителна линия. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Серията е отчайваща - вече пет поредни срещи отборът е без победа, като е на път да сдаде и второто място. Не стига, че Лудогорец сам се би и подари на Левски полуфинал за Купата, ами и "сините" не знаят как да се възползват от ситуацията. На "Герена" се излагат, от което най-много страдат феновете. Сега сигурно "сините" ще насочат усилия към Купата на България, тъй като шампионската титла отново ще я видят само през крив макарон... както е от 2009 година насам. 

И на мача във Враца ясно се видя, че Хубчев не може да води Левски. Около това мнение се обединиха феновете на "сините", които смятат, че вече е време за промяна. А тя може да настъпи много скоро, въпреки елиминрането на Лудогорец. Преди мача с "орлите" самият Хубчев е намекнал, че може скоро да се оттегли. Обяснил пред играчите, че не знае докога ще им бъде треньор. Явно на "Герена" настъпи време разделно. 
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ

Лошата серия на Левски: 

15 февруари, efbet Лига:
Левски - ЦСКА 0:0

22 февруари, efbet Лига:
Черно море - Левски 2:2

1 март, efbet Лига:
Левски - Славия 1:2

5 март, Купа на България - 1/4-финал:
Левски - Лудогорец 0:0 (6:5 след дузпи)

8 март, efbet Лига:
Ботев (Враца) - Левски 0:0

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020