ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Не може да имаш финансов, политически, икономически и спортно-технически уют и да те напердашат така жалко и унизително в Европа (кратко уточнение - по-точно в Евразия). Не може да имаш пълен комфорт и за трета поредна година да се препънеш на първото стъпало в евротурнирите. “Левски” имаше всичко, но не успя. Няма ги трусовете в ЦСКА, няма ги бунтовете за пари, разтрогването на договорите, смяна на собствеността. Всичко бе тихо и спокойно. Така, за жалост, и “сините” сдадоха багажа в Казахстан. Тихо и спокойно. Което е тъжно, защото “Левски” се предаде без бой.
 
Е, г-н Батков, понеже вие обичате често да се оправдавате с този, с онзи, с Партията, с комунистите, сега кой ви беше виновен – космодрумът в Байконур, до който “сините” изглеждаха като провиснал... шнур. Или нивото на река Иртиш, край която се роди поредният идиотски син евросладкиш. Или може би Павлодар, където видяхме още един европейски “син” дар.
 
Да, да, оставете римата и шегите. “Сините” наистина имаха вид на провиснал шнур, който нямаше никаква идея как да открие контакта и да се включи в следващата фаза на Лига Европа.
 
Вината е във вас, във всички вас, които сте начело на “Левски”. Вие носите отговорност за срама, припомнил ни за ОФИ (Крит), Антверпен, Люцерн, Олимпия (Любляна), Антверпен , Жилина, Тампере, Беверен, Дебрецен и още, още и още...
 
Ще бъде наистина сензация, ако утре сутринта Николай Митов се събуди отново като треньор на “Левски”. И ще бъде още по-голяма сензация, ако цялата власт не попадне в ръцете на Наско Сираков. В противен случай и Наско, ако е мъж на място, трябва да си тръгне. Това е единственото спасение за клуба – Сираков да задвижи парада. Иначе адът ще продължи.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ