От огъня на омразата остава само пепелта, а от огъня на победата се ражда звезда. Ярка, огряваща красиво небесната сфера.  

Звездата един ден може и да започне да мъждука, да залезе, да изчезне от небосвода, но рано или късно ще се завърне. Още по-бляскава и по-красива. Като червен звезден гигант. Като ЦСКА.

ЦСКА, оставил трайна следа в Европа, дълго време го нямаше. За някои го нямаше и тук. Блажени са вярващите… Докато червените сърца туптят, докато душите на стотици хиляди в България са червени, докато те вярват и обичат отбора си, отборът го е имал, има го и ще го има. Отборът е вечен като обичта, а обичта е вечна като вселената.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Снощи събудилият се червен гигант изгря отново на европейския футболен небосклон. Преминал през пъкъла и самоубийството си, извършено от своите боклуци и пишман политици, ЦСКА възкръсна от пепелта на омразата. Възкръсна и изгря, забележете -  не в България, а в Европа.

Затова успехът не е само някакъв си там успех, той е триумф. Затова и феновете на ЦСКА са най-многобройни в България. Даже и когато червеният гигант беше залязъл, те растяха ли растяха. Ставаха все повече и повече, което доказа, че ЦСКА е феномен. Бъдете сигурни, че от снощи те ще продължат да се увеличават и да блестят като звездите на небето. Многобройни и безкрайни.

Гледам, че тази сутрин навън пак е мрачно, облачно и сиво. Но в душата не тези, които години чакаха снощния миг, денят е слънчев, топъл и красив. Чакането си заслужаваше. Червеният гигант пак е тук. Пак е на небето.

Не е гигант ли? Блажени са вярващите. След всичко, което преживя и което му се случи, ЦСКА е гигант. С главно Г. Като сектор Г.  
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ 
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа