Гледам днес в един вестник някакво безумно сравнение между Григор Димитров и Валери Божинов. Двамата си приличали. Не на външен вид, а по отношение на жените. Само че тук е голямата разлика между единия и другия. Разлика от Земята до Марс и обратно. 

Валерко налита на кифли. Като селски бек ги атакува из нета. И те, миличките, му кацат върху... медената пита. Пуска им нашият някакъв просташки хумор, праща им някое тъпо селфи, на което се почесва за оная работа, и готово. На ония само това им трябва - измяукват в екстаз и под звуците на тъпа чалга вече са съблечени.

Гришката е от друга мая. Европейска и американска. Той е всепризнат ВИП-сваляч. И го прави не като селинджър, а интелигентно, цивилизовано, омайващо. Бъдете сигурни, дамите от белия страни обичат такива мъже и че те, за разлика от кифлите, не си вдигат краката ей така от раз.

Григор вкара в леглото си Мария Шарапова, а сега и Никол Шерцингер. Под сурдинка се говори, че и други от техния ранг са минали през кревата му – за кратко и без да се вдига много шум. Без селфита, сръбска музика и ахо-ихо.

Божинката никога не може да достигне нивото на Григор. Как си представяте наш Валерко да си прати едно голо селфи на мадама от сорта на Никол. Тя ще му се изсмее и ще му тръшне вратата.

С две думи - къде сме тръгнали да сравняваме ангорските котарани на Гришо с уличните котенца на Валерко. Безумно, нали?!
ЕЛЕОНОРА ТЕНЧЕВА/БЛИЦ СПОРТ