Той е от онези хора, които никога не обичат да изпъкват на първи план, защото прожекторите и обективите са им някак чужди. Той е от онези хора, които винаги са си вършили перфектно работата, макар и от втора линия. И сега, когато завесата се спусна, можем само да му ръкопляскаме и да го поздравим за дългия път, който извървя край футболния терен. Там, близо до тъчлинията, блестеше звездата на Веселин Мишев – един от най-добрите помощник-съдии у нас.

На 45 години Веско каза „край”, след като остави зад гърба си 292 мача в елита. Както самият той написа: „Имам 3-4 сериозни грешки на засадата, но това е в рамките и под статистическата грешка”.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Майната им на грешките. Даже и 10 да са били, хората, които го познават, знаят, че не са били умишлени, защото Мишев освен голям професионалист е преди всичко мъж на честта и достойнството.

Достойнството никога не му позволи да се поддаде на шума на банкнотите и задкулисието, които така дяволито могат да примамят алчните душици.

 Веско не е от тях. Сега спокойно може да се гордее с богатата си кариера и с постигнатия рекорд, за които децата му знаят, а един ден за тях ще научат и неговите внуци.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ