Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски гневно обяви, че ще извади брадвата и ще започне да реже до коляно след големия резил. „Черно-белите” паднаха с 2:4 у дома от Славия във втория си мач в Първа лига от началото на сезона. Така те остават с нула точки, тъй като загубиха и първата си среща – 0:2 от ЦСКА на „Армията”.

Крушарски обвини играчите и се закани да махне някои от тях. Не е нужно обаче да си специалист, за да разбереш, че футболистите не са виновни. Съставът е почти изцяло нов и отговорността пада най-малко върху тях, а върху треньора Акрапович.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
Тъй че, щом босът е решил да прави рокади, да не пипа футболистите, а да започне с анонимния босненски специалист. Въпросният наставник, откакто е дошъл на „Лаута”, с нищо не е доказал, че може  да води отбор, ставал шампион на България.

Ако Крушарски иска Локо (Пловдив) да го има, да купува билет за първия самолет за Босна и да качи на него Акрапович. В противен случай „черно-белите” никога няма да се качат на правилния път.

В момента Локото прилича на разбита влакова композиция, която няма машинист.  Всъщност, не в момента, а от доста време насам...
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019