Контролираният от Гриша Ганчев и Юлиан Инджов клуб трябваше да поднесе официални извинения на юношите, тренирани доскоро от Адалберт Зафиров, преди да ги кани отново на „Армията“. Защото за никого не е тайна, че хората на двамата бизнесмени затвориха стадиона на ЦСКА за тези юноши, още преди спортното министерство да се събере на спешно заседание в извънработно време, за да предостави базите на „червените” на своите фаворити. За подробности като псувни и хвърлени бутилки е излишно да се говори – подобно отношение много от тези момчета преживяха през есента на „Герена”.

Впрочем хората на Гришата не се извиниха и за подигравката с ФК „Лупи“, която ловешкият бизнесмен се опита да оправдае с това, че „момчето“ (Паслар – б.а.) и адвокатът не видели какъв документ им пробутват за подпис лошите хора, свързани с предишното ръководство, и го входирали в съда.

Нямаше извинение и за двата опита за бърз фалит, първият от които беше направен на 29 март – пет дена преди първия полуфинален мач на ЦСКА с Берое. Ако съдия Райкинска и синдик Милева се бяха съобразили с искането на хората на Ганчев и Инджов, нямаше да има нито полуфинал, нито финал нито купа. Нещо повече – нямаше да има аплодисменти за Гришата на стадион „Васил Левски“. А нали точно тези аплодисменти се оказаха причината „Армията“ да бъде предоставена на дружеството, създадено от Инджов и Ганчев. Впрочем Милко Георгиев и Юлиан Инджов не се извиниха и за загубения през миналата година лиценз, защото, както каза Милко, търговският закон не им налага подобни задължения...
ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ