Самообявилият се за легенда Георги Илиев-Майкъла потъна след разкритието, че по негово време ЦСКА е привлякъл бездарника Бенжелюн, заради когото клубът е принуден да плати над 1 милион лева.

Години наред футболната аудитория търпи глупостите на Майкъла по всякакви теми, които не носят нищо градивно нито като идеи, нито като съдържание. Целта му е да е в обръщение и да се подмазва на няколко силни на деня личности, за да търси бизнес партньорства с тях.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

При един от престоите си в Борисовата градина Майкъла стана за резил, когато взе джип Мицубиши, даден за нуждите на детско-юношеската школа на "армейците", за да го ползва като служебен. Защо да кара раздрънканото си Ауди, когато може да се възползва от децата!? Това си е манталитет заедно със самохвалството...

Но, сега за Бенжелюн са принудени да плащат собствениците на ЦСКА, а феновете да отпускат пари.

Време е Майкъла, ако има поне сантиметър морал, да се бръкне в банковата си сметка и да извади необходимата сума за покриването на дълга към неговото попълнение.

Нали Илиев постоянно тръби колко е богат. Дойде денят да го докаже, както и любовта си към ЦСКА, която до момента е само под формата на автореклама.

В противен случай Майкъла е по-добре да изчезне от публичното пространство. И без това няма да липсва на никого, освен на самия себе си, докато се гледа самовлюбено в огледалото.
Димитър АПОСТОЛОВ