ЦСКА загуби от Лудогорец с 1:2. Това не е абсолютно никаква новина. Шампионите са с няколко класи над всички отбори в елитния ни футбол и е най-нормалното нещо да победят ЦСКА. Това обаче не е ЦСКА, а сборен отбор от некадърен треньор и чужденци-ментета. Надяваме се в Борисовата градина да са разбрали, че Едуард Йорданеску на мига трябва да бъде изритан. Следва пауза в първенството и бърз избор на нов треньор ще спре пропадането на "Армията". А че е налице такова, едва ли някой се съмнява. Омръзна ни да пишем, че с този наставник нищо добро не чака отбора. Трябва спешно добър треньор, който да извади тима от кризата. Йорданеску просто не става - оправдава се като ученичка и е недоволен от критиките срещу него. Какво ли е очаквал, когато реди гаф след гаф.

ЦСКА не игра абсолютно нищо срещу Лудогорец. Чужденците са тотален позор за червената фланелка. Ако в ръководителите е останало някакъв разум, минута по-скоро ще се освободят от румънското недоразумение и част от чужденците. Класирането, което заема отборът в момента - пето място, на десет точки от лидерите, не е страшно. И по-страшно е било. Само че ЦСКА можеше да е пети на десет точки от първия и с отбор, съставен само от българи. Да речем със състав от Милчо Ангелов, Десподов, Гълъбов, Дюлгеров, Чорчаджийски и останалите български момчета. Кой докара тези безобразни чужденци?!

Подозираме какво е обяснението на шефовете на "Армията". Само с българи не става, трябва да се гони Лудогорец и са нужни класни чуждестранни футболисти. Разбираме всичко, не става само с българи, ако преследваш шампионската титла. Трябва конкуренция и силни чужденци. Но тези ментета са нито силни, нито са от класата на бразилците в Лудогорец, с които от Борисовата градина искат да си го мерят. В Разград чужденците са топ класа за България и вече отличаващи се в Европа. Как са избирани, колко им плащат, кой ги докарва - няма значение, важното е, че са като магьосници в сравнение с Кулма, Перес, Арсенио, Виана и всички в червено. Най-лошото за ЦСКА е, че феновете отдавна изчерпаха вота на доверие. Не искат Йорданеску и не харесват чужденците. Господа шефове в "червения" храм, върнете любимия ЦСКА на хората, върнете им българите на терена и се огледайте за подходящия треньор. Този, който не е наемник, а милее за ЦСКА. Точно сега трябва голямо "червено" име и сърце. Не правете повече грешки с анонимни експерименти...Ще загубите всичко.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ