Владо Гаджев и Левски са като гаджета. Ту се събират, ту се карат. Ту се обичат, ту се мразят. Сапунките – турски, колумбийски, патагонски и всякакви си там, ряпа да ядат.

Владко тръгна да изневерява, реши да си търси друга изгора. Пообиколи Европата и света, но не я намери. Уж срещна една рускиня - засукана и богата блондинка от Кубан. Сваляха се ден, два, три, та цяла седмица. Ами не се взеха. Разделиха се още преди да сключат брак (разбирай - договор). Наглата рускиня даже се изцепи, че не знаела името на българина, който се мъчел да се метне под юргана й. И Гаджев пак остана без гадже (демек - отбор).

След това се появи нещо израелско на хоризонта – е, не толкова пищно и красиво като руското, ама става. Длъгокрака, с пълни джобове мома и с богато наследство (разбирай - Макаби Хайфа). Да, ама и тука греда!

Отчаян, Владко взе да се предлага на западноевропейските тигрици. Ония ми ти моми обаче не проявиха и грам симпатия към наконтения кандидат-жених. Обърнаха му гръб, карайки го жадно, жадно да преглъща.

Явно осъзнал, че няма повече друг ход - съсипаният момък реши да почука на вратата на старата си любов. Нали е стара и ръжда не хваща. По-добре при нея, отколкото сам и на сухо. Ама старата любов (разбирай – Левски) си вирна сърдито нослето, тропна ревниво с краче и отказа да приеме в дома си палавника. Как да го стори, след като на Владко не му е за първи път.

Всяка зиме и лете той напира за нова любов и хуква да изневерява. Все изоставя „сините”, а те все му прощават. Дали сръднята на „Герена” пак ще приключи и дали двамата с Гаджев отново ще се съберат, предстои ни да видим. В новия епизод, който тези дни ще се появи на екрана.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ