Група фенове на "Левски" взеха нещата в свои ръце. Така казаха самите те в края на 2013 година. Пред агенция БЛИЦ представители на привържениците заплашиха Тодор Батков да не продава Гари Родригес на Лудогорец. Не е тайна, че в "Левски" се нуждаят спешно от пари, за да закърпят положението с висящия лиценз и дължимите заплати на футболистите. След провелата се среща днес между част от феновете и Тодор Батков бе взето решение - Гари Родригес няма да бъде продаван на Лудогорец. В чужбина може, но не и в отбора от Разград, т.е. засега свежите пари, които беше готов да даде Домусчиев и да спаси временно кризата на "Герена", се изпариха. Вариантът за чужбина все още е далече. В този момент започна "събличането" на Тодор Батков. Не физическото, на което стана жертва Ивайло Петев, а на едно друго. Същото, което изпита и Наско Сираков през есента.

"Батков обеща за пореден път да направи всичко възможно и да се постарае 100-годишнината на "Левски" да е на висота. Но това е все още обещание в началото на новата година. Доволни сме от срещата, ние четиримата сме представители на всички сини сърца и всички привърженици на "Левски" в България. След сондираното мнение желанието на цяла България бе Гари Родригес да не бъде продаван в Лудогорец. И няма да бъде продаван в Лудогорец! Явно сме успели да постигнем целта си. Остава да ни обещае и утре да ни излъже. Не искам да мисля това, мисля, че няма да ни излъже", заяви говорителят на националния фенклуб на "Левски" Димитър Байлов. Попитан за строежа на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", Байлов добави: "Не остана време да се обсъждаме стадиона, наистина не остана време."

От изказването на Байлов може да откроим, че четиримата фенове днес, посетили Тодор Батков, са представители на всички "сини" сърца. Дали е така?! Никой не може да гарантира, но е факт, че публично те се обявиха като такива. А само преди няколко месеца Наско Сираков каза, че това не е неговият "Левски"! Едно сърце по-малко...