Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!
Лудогорец се препъна на два фронта – в квалификациите за Шампионската лига и в първенството, където сензационно загуби у дома от аутсайдера Локомотив (Пловдив). И фанфарите сред тези, които не обичат разградчани, зазвучаха в пълна сила.

Нищо обаче за Лудогорец все още  не е приключило. Съдбата намигна на тима с изключително благоприятния жребий за Лига Европа. Ако преодолеят босненския Зрински Мостар, седемкратните шампиони на България ще имат много лесна задача в плеойфите. Там ще ги чака победителят от двубоя Торпедо Кутаиси (Грузия) - Кукеш (Албания). Казват, че щастието помага на силните. Дали обаче в момента Лудогорец наистина е силен, ще стане ясно именно в предстоящите срещи – както на европейската сцена, така и у нас.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
„Зелените” изостават с пет точки от ЦСКА, но първенството тепърва ще навлиза в разгара си. А и след кръг Лудогорец приема „червените” у дома. Спечели ли, интригата ще се завърне.

Но при поражение от „армейците” и провал в Лига Европа, в Разград ще стане горещо. И твърденията, че при чуждестранен треньор нещата започват да куцукат, отново ще се превърнат в актуални.

Затова, както се казва, топката не е в краката, а в... главата на Аутори. Всичко му е осигурено – пари, условия, добри футболисти. При положение, че успее, бразилецът ще върне увереността и спокойствието в Лудогорец и ще се укрепи на поста си. Но провалили се и на двата фронта – Аутори ще бъде... аут.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ