Собственикът на Левски Наско Сираков за пореден път направи някои неуместни изказвания, които изненадаха "синята" общност. В най-тежкия момент за клуба босът реши да отмества фокуса и да се занимава с килограмите на Николай Михайлов, вместо с уреждането на така нужните финансови инжекции, които да спасят обичания от половин България клуб.

Вероятно, за да отмести фокуса от провала с Джоузеф Диксън, Наско опита да акцентира на килограмите на бившия капитан на клуба. Но удобно пропусна да отбележи, че тежащ 115 кг Михайлов спаси дузпа срещу ЦСКА, направи най-добрия си мач и благодарение на него Левски не инкасира тежка загуба. Удобно бе пропуснато, че и по време на футболната кариера на Сираков имаше редица отлични играчи с наднормено тегло, но те си вършеха отлично работата на терена, както в случая и Михайлов.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Може би думите му са породени и от съжалението, че ако Диксън беше взел Левски, то Сираков щеше да се облажи с добра заплата. Това го сподели и самият британец. 

В случая обаче продължава на първо място да е оцеляването на Левски, а не Диксън, килограмите на Ники Михайлов или нещо друго. Все по-често изниква въпросът дали Наско не се е надявал на пари, уредени от Бойко Борисов? Дали Наско не си мислеше, че ще се повтори ситуацията, когато Левски имаше изобилие благодарение на Майкъл Чорни? А с готови пари лесно се управлява и се записват успехи. 

Когато обаче дойде вълче време, ситуацията се промени. Вълка се покрива за определени периоди, феновете са в неведение, а когато трябва да се каже нещо наистина важно, той излиза и коментира килограми на футболисти. И то на такива, които са му спасили кожата.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ