Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира раздялата с Николай Михайлов, когото остро критикува. Босът на "сините" обясни, че вратарят е бил с наднормено тегло, като е достигнал 127 килограма. След това Михайлов е отслабнал до 107 кг, но ден след мача с ЦСКА е тежал 115 кг. 

"Много бързо се забравят някои неща. Точно преди 17 години аз и Мъри Стоилов решихме да вземем Ники Михайлов преди да навърши 16 години. На следващата година, когато продадохме Митко Иванков, а Георги Петков беше контузен и цяла България ни беше на главата, че трябва да вземем вратар, ние казахме, че имаме Ники Михайлов и той се справи добре", каза Сираков в интервюто, което даде за Дарик радио и Dsport.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Миналата година година Ники Михайлов беше на футболните гробища, той не беше броен за жив от миналото треньорско ръководство и беше 127 килограма. Пази цяла есен. Най-малките килограми, до които достигна бяха 107 или 108. Декември беше предупреден и от мен и от Славиша Стоянович, че ще вземем вратар, но трябва да свали под 100 килограма, за да се борят наравни начела. Безспорно Ники Михайлов е най-добрият вратар в момента. Не може след мача с ЦСКА на другия ден да си 115 килограма. Най-малко да беше показал желанието, което има Валери Божинов да се бори, да се върне в някакво нормално физическо състояние, той нямаше да има проблем и сега щеше да е вратар на Левски", добави Сираков.

Той говори и за Валери Божинов, който има желание да остане в Левски. 

"Валери си ми е на сърцето, защото е фантастично момче. Безкрайно обича Левски. Безкрайно съм му благодарен за нещата, които свърши през тази изключително тежка година в съблекалнята. Той трябва да си даде сметка докъде му стигат възможностите вече като футболист. Според мен може да бъде много полезен на Левски на друга позиция", коментира Сираков.