ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Младежкият ни национален отбор завърши 2:2 с Косово като гост в европейска квалификация, играна на много лош терен при постоянен дъжд вчера. Мачът започна отлично за момчетата на Александър Димитров, след като още в седмата минута Мартин Сораков откри резултата. Другият, който се разписа във вратата на съперника, беше Марин Петков.

Талантът от Славия Мартин Сораков в пореден мач блесна за младежкия ни тим. 20-годишният нападател игра много силно вчера в Косово, оправдавайки доверието на Сашо Димитров, който го пусна титуляр.

Александър Димитров и момчетата му защитиха честта на България на калната нива в Косово

Сораков за пореден път показа изключителни качества, а това е втори гол за него за България U21 в рамките на месец след шедьовъра му в първата среща с Косово (1:1) на 17 октомври в София. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Преди дни Сораков блесна и за дубъла на Славия, отбелязвайки хеттрик на Ботев (Ихтиман) в мач от Югозападната трета лига.

Талантът незаслужено беше държан на резервната скамейка на Крумовград, където започна сезона. Лично босът на Славия Венцеслав Стефанов го изтегли обратно в "Овча купел" и сега Сораков само изчаква шанса си, за да го грабне с пълна сила. Нападателят е много трудолюбив и показва завидни качества и е крайно време Златомир Загорчич да му се довери така, както Александър Димитров го направи. 

Развитието на Сораков е очевидно и в щаба на младежкия ни национален отбор са изключително доволни от него. Амбициозният футболист със сигурност ще се превърне в един от бисерите на шампионата, ако получи шанса от Заги. Закъсалият в първенството Славия в момента отчаяно се нуждае от централен нападател, което се доказва от цифрите - в 17-те мача до момента в Efbet Лига играчите на "белите" са отбелязали само 11 попадения. Че Сораков има нужните качества е ясно, само трябва Загорчич час по-скоро да гласува доверие на поредния диамант, който е продукт на школата на Славия.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!