Тез, дето все плюят по Левски, са смешни. Ама много смешни. То е лесно да лаеш и хапеш отстрани, намирайки се далеч, далеч на хиляди километри от  „Герена” или някъде наблизо - оттатък западната ни граница. А и в така наречените им критики няма никакви аргументи и логически обяснения, просто си дърдорят ли дърдорят. Като са такива разбирачи, защо не дойдат в клуба и да вземат нещата в свои ръце, за да видят дали е трудно. Трудно е и още как. Ама първо, никой няма да ги покани. И второ – появят ли се, ще се провалят на втората седмица.

Същите двама юнаци, които не са смешни, а са си живи комици, приличат на Рой Кийн. Той беше уникален футболист, но днес не става за нищо друго освен да е помощник треньор и да носи и подрежда конусите. Но ирландецът не спира да критикува по Моуриньо и Манчестър Юнайтед,  въпреки че не може да се опре на малкия пръст на Специалния от гледна точка на треньорството.

Та и тия двамата. Хокат по Левски, хокат по Боримиров, направо се излагат.

На „Герена” има светлина в тунела. Тя се появи и снощи на мача с Лудогорец. Привидно шампионите спечелиха с лекота. Но само привидно. Левски показа в определени моменти от мача прилично лице, но шансът  го лиши от повече попадения. Три греди – та  това си е уникална липса на късмет. А видяхте и младите. Особено Ивайло Найденов, който игра отлично и ни показа огромния си потенциал. Никой обаче няма да се сети да поздрави младото момче и да поздрави тези, които са му гласували доверие. Важното е да се плюе и толкоз!

Именно сред младите е свързано бъдещето на Левски. Просто е нужно търпение те да бъдат налагани в състава. И ако се добавят към тях някои по-качествени попълнения, „сините” ще имат съвсем друг облик. Този, за който мечтаят многобройните им фенове.

Но това не става толкова лесно. Не става и с джафкане от далечна Азия и  от западната ни съседка. Става с работа. Тъй че – оставете Боримиров и подчинените му на мира. Дайте им време!
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ  
Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига